Welkom

Een maaltijd die met liefde is gekookt, dat is elke dag weer een cadeautje. Aan onze maaltijden proeft u dat ze met aandacht zijn bereid. We kiezen voor verse ingrediënten en koken lekker, gezond én persoonlijk. Beetje meer jus, extra groenten, zonder zout of een dieet? Dat kan!

Bij ons kunt u genieten van een maaltijd aan huis of u kunt eten in ons gezellige restaurant Plaza Arcadia.

maaltijd aan huis

Lekker en gezond eten maakt uw dag een stuk leuker en u voelt zich beter. Geniet daarom van een lekkere en gezonde maaltijd, gewoon bij u thuis bezorgd. Niemand is hetzelfde, daarom heeft u de keuze uit verschillende mogelijkheden om de keuze te maken die het beste bij uw wensen past. Met de persoonlijke menukaart kunt u elke dag kiezen waar u zin in heeft, aangevuld met verse boodschappen. Bekijk het assortiment en stel uw eigen maaltijd samen.

proefpakket blokje2 maaltijden voor 10 euro, gratis thuisbezorgd

Wilt u onze maaltijden eens voordelig proberen? Bestel dan nu 2 maaltijden voor maar 10 euro of 5 voor 20 euro, gratis thuisbezorgd.

Bekijk de gerechten hier.

verse gerechten thuisbezorgd

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, wij helpen u graag verder via onze infobalie.

Samen eten in Plaza Arcadia

Wilt u liever gezellig met anderen eten, dan kunt u in Plaza Arcadia terecht aan de Apollostraat 211a. U kunt daar van maandag tot en met vrijdag terecht voor een 3-gangen keuze menu voor €8,-. Wilt u regelmatig in Plaza Arcadia eten, geef het door aan de medewerkers zodat er altijd een maaltijd voor u klaar staat. Bovendien kunt u dan maandelijks betalen.