Welkom

ou u het ook zo heerlijk vinden om niet te hoeven koken en toch te genieten van vers, gevarieerd en lekker eten? Want soms komt koken er gewoon niet van: u heeft een drukke dag, bent laat thuis of het koken gaat u niet meer zo gemakkelijk af. Probeer dan eens onze gerechten, die persoonlijk bij u thuis worden bezorgd.

Bij ons kunt u, als enige in Nederland, uw maaltijd volledig zelf samenstellen. Bekijk hier de mogelijkheden van een verse, thuisbezorgde maaltijd.

bestel een proefpakket van 5 maaltijdenVrijblijvend proberen? 

Probeer dan eens een proefpakket, die we gratis bij u thuisbezorgen. Bestel 3 maaltijden voor maar €15,- of 5 voor €20,-. U heeft de keuze uit 12 heerlijke gerechten.

maaltijden proefpakket gratis thuisbezorgd

 

verse gerechten thuisbezorgd

Koken onze koks uw maaltijd, dan eet u heerlijk. Wilt u meer informatie of heeft u vragen, wij helpen u graag verder via onze infobalie.

 

Samen eten in Plaza Arcadia

Wilt u liever gezellig met anderen eten, dan kunt u in Plaza Arcadia terecht aan de Apollostraat 211a. U kunt daar van maandag tot en met vrijdag terecht voor een 3-gangen keuze menu voor €8,-. Wilt u regelmatig in Plaza Arcadia eten, geef het door aan de medewerkers zodat er altijd een maaltijd voor u klaar staat. Bovendien kunt u dan maandelijks betalen.